03-06-2011

Solar voor moderne projecten

Solar bestaat uit 5 verwante gevelstenen, die elk op zich of in combinatie met elkaar, bijzonder geschikt zijn om uw modern bouwproject een eigen identiteit te geven.

Bij de ontwikkeling van de verschillende soorten, hebben wij ons laten inspireren door de basismaterie waaruit hemellichamen zoals maan, sterren, meteorieten,… zijn opgebouwd. Zowel de ruwheid van de structuur als de warmte van de basiskleuren zijn terug te vinden in dit nieuwe gamma.

Ons strengpersprocédé biedt de garantie dat aan dit esthetisch geslaagd gamma een hoge kwaliteit wordt gekoppeld. Zeer vorstbestendige stenen met hoge druksterkte en lage wateropname onder 10% zorgen ervoor dat uw project ook op lange termijn haar uitzicht behoudt.

De brochure in bijlage geeft u een mooi overzicht van de Solarreeks. De met fotobeelden ingekleurde schetsen voorspellen alvast een geslaagde combinatie met moderne architectuur!

U mag ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Daarnaast kan u op eenvoudig verzoek stalen, panelen of detailbrochures per soort bekomen.   

Brochure : klik hier.

Details gamma : klik hier.